EMELT ÁGYÁS RENDSZEREK TERET ADNAK A TERMÉSZET KIBONTAKOZÁSÁNAK

HELYKIHASZNÁLÁS

A teraszra emelt ágyások lehetővé teszik a hely hatékonyabb kihasználását. Mivel a teraszok általában korlátozott helyet kínálnak, az emelt ágyások lehetővé teszik a zöld felületek kialakítását anélkül, hogy sok helyet foglalnának el.

VÍZELVEZETÉS ÉS TALAJMINŐSÉG

Az emelt ágyások segítenek a vízelvezetés szabályozásában, ami megakadályozza a pangó vizet és javítja a talaj nedvességtartalmát. Ez elősegítheti a növények egészséges növekedését és konyhakertek esetében a terméshozamát. A rendszerben esztétikusan kialakítható a csepegtető rendszer, biztosítandó a növények folyamatos vízellátását.

Az emelt ágyások a zöld felületek létrehozásán túl dekoratív elemek is a teraszon, amelyek feldobják a kültéri tér megjelenését és hozzájárulnak a terasz, kert esztétikus megjelenéséhez.

HORDOZHATÓSÁG

A fémből készült moduláris emelt ágyás rendszerek a csavaros kötéseknek köszönhetően könnyen bonthatók, így a rendszer áthelyezhető, sérülés esetén felújítható.

BÁRMELY FELÜLETRE INSTALLÁLHATÓ

Az állítható, szintezhető lábaknak köszönhetően teraszokon akár vízszigetelésre, akár meglévő burkolatra is installálható. Ugyanakkor előkészített földfelületre vagy kavicsos, zúzalékos talajra is elhelyezhető. 

Corten acél ágyás konyhakerti növényeknek 

Porfestett rozsdamentes acél emelet ágyás

Porfestett rozsdamentes acél emelt ágyás