A FÉMEK MEGSZELÍDÜLNEK A FORMÁZÁS ÉS A SZÍNEK ÁLTAL

Kincses Ildikó

Az INNOSTEEL DESIGN brand életrehívását a fémek iránti rajongásom ihlette. Kezdetben belsőépítészeti termékeket gyártottunk acélból, majd folyamatosan fordult a figyelmem a kertépítészeti projektek irányába. Rajongással figyelem, ahogyan munkáinkkal, termékeinkkel olyan tereket tudunk alkotni, ahol a fémeket a természet kibontakozásának szolgálatába állítjuk. 

Szeretem a fémet. Imádom, ahogy átalakul, izgalommal nézem, amint megszelídül a formázás során és a színek által. Az INNOSTEEL DESIGN munkáiban folyamatosan tanúja lehetek ennek a különleges átalakulásnak, melynek az eredménye mindig egy magas minőséget és értéket képviselő lakberendezési vagy kertépítészeti elem. Hiszem, ügyfeleinknek is olyan örömöt és szépséget teremtenek a munkáink, mint amit az életre hívásuk jelent számunkra.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. A korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudás birtokában alkotjuk meg azokat a termékeket, amelyek megvalósításával Ügyfeleink hozzánk fordulnak.

Acélból készült, igényes formavilágú, változatos funkciójú és felületű termékekhez itthon még mindig nehéz hozzájutni. Oldalunkon igyekszünk bemutatni azt a sokféle felhasználási lehetőséget, mellyel otthonunkat, kertünket vagy akár munkahelyi környezetünket dekorálhatjuk.