Projekt címe: InnoSteel Design versenyképességének növelése

Kedvezményezett neve: TECHNODRILL COOPERATION Technológiai Gépészeti Csőszerelő Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege: 68 600 000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

Projekt tartalmának bemutatása: A beruházással technológiai megújulás valósult meg, mely keretében beszerzésre kerülnek a tevékenységünket segítő eszközök, berendezések és megvalósult a marketing tanácsadás és márkaépítés. A projekt hatására termelékenység növelése, kapacitásbővítés valósult meg az egyedi design bútorgyártás területén bértámogatással. Kialakult az Innosteel Design brand az iparjogvédelmi tanácsadás igénybevételével.

Projekt befejezése: 2022.06.21.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00112

 

 

Kedvezményezett neve: TECHNODRILL COOPERATION Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: TECHNODRILL COOPERATION Kft. technológiai fejlesztése

Szerződött támogatási összeg: 9 452 380 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása: A projekt fő célja telephelyünk modernizációja volt technológiai fejlesztésekkel, melyek vállalkozásunk jövedelmezőségét és stabilitását biztosítják.

A projekt főbb eleme: A technológiai fejlesztés keretében új eszközöket szereztünk be, melyek mindegyike az egyéb bútorgyártás technológiáját képezik, segítik elő. A cégnek lehetősége lett rozsdamentes acél, alumínium, Cor-Ten acél, szénacél lemezek minőségi megmunkálására. A beruházással a termelési folyamat gyorsabb és hatékonyabb lett, mellyel a piacon előrelépés érhető el. A projekt megvalósításához külső projektmenedzsert bíztunk meg.

Támogatás intenzitása: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.30.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02028