OIKOS FELÜLETEK FÉMEKEN

Tervezés, gyártás: OIKOS HUNGARY Kft., INNOSTEEL DESIGN

A kézzel festett design felületek egyedülálló és személyre szabott megjelenést kölcsönöznek bármely falnak, illetve terméknek. Ezek a felületek egy kreatív művészeti megközelítés eredményei, amelyek egyedi karaktert és hangulatot hoznak létre a lakásban és a kertben egyaránt. A kézzel festett falak egyedülállóak és személyre szabottak lehetnek, hiszen egy művész saját kézjegyét viselik magukon.

Az így létrehozott design felületek izgalmas módjai a lakberendezésnek és a tér kreatív kihasználásának, amely nemcsak vizuális élvezetet nyújt, hanem egyúttal személyes érintettséget is hordoz. Az egyedi design felületek, festékek talán nem megszokott módon 🙂 alkalmazhatók fémek felületén is, például térelválasztók, növénytartók felületén is.  

OIKOS

OIKOS FELÜLETEK FÉMEKEN Tervezés, gyártás: OIKOS HUNGARY Kft., INNOSTEEL DESIGN A kézzel festett design felületek egyedülálló és személyre szabott megjelenést kölcsönöznek bármely falnak, illetve terméknek. Ezek a felületek egy kreatív művészeti megközelítés eredményei, amelyek egyedi karaktert és hangulatot hoznak létre a lakásban és a kertben egyaránt. A kézzel festett falak egyedülállóak és személyre szabottak lehetnek, […]