FÉM DESIGN KÍVÜL – BELÜL: INNOSTEEL DESIGN

Az emberiség nagy vívmánya, ahogy uralja az elemeket. Szeretjük a víz látványát és közegét, a kandallóban ropogó tűz hangját és melegét, a burkolatok erezetét, a megmunkált fa környezetét.
Voltak idők, amikor a fém, mint építészeti és design elem az uralkodó elit kiváltságai közé tartozott, ezért hiszik azt sokan még ma is, hogy nem engedhetik meg maguknak. Pedig korunk technikái annyi új lehetőséget kínálnak, hogy a képzeletnek és a vágyaknak csak a megfelelő szakember hiánya szabhat gátat. Az InnoSteel Design ebben segít. Az 2018 októberében szervezett OTTHON Design Ősz kiállításon egy egész InnoSteel Design otthonnal vettünk részt, ahol bemutatkozhattunk a nagyközönség előtt.

Együttműködő partnereink, társkiállítóink, akik nélkül a stand nem jöhetett volna így létre:  Növénydekorációink megálmodója: Déri Diána, aki a kerti hangulatot „otthonunk” köré megalkotta. A kiegészítők szállítója: a NezozeN.

2022-ben újabb mérföldkőhöz érkezett elvállalkozásunk. Az egyedi megrendelések kiszolgálását továbbra is szem előtt tartva alakítottuk ki a sorozatgyártásnak egy olyan speciális formáját, melyben személyre szabva, egyedi igényeket figyelembe véve alkotjuk a különleges tereket.

Az Innosteel Design Gourmet portfólióból válogatva adott mérettartományon belül a megrendelő széles kínálatból választhatja ki a moduláris elem típusát, a felületkezelést, a porfestés árnyalatát. Kínálatunkat és a fém megmunkálást teljes körű tanácsadással támogató szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy a hozzánk érkező megrendelőnek maradéktalanul teljesüljenek elképzelései.

Az InnoSteel Design nem egyszerű lemezmegmunkálást kínál, hanem formatervezést nyújt és inspirál. A magas színvonal, minőség és érték garanciája, hogy a folyamatot a tervezéstől, modellezéstől egészen a helyszíni kivitelezésig nyomon követjük. Így válnak milliméternyi precizitással készülő berendezéseink az exkluzív otthonok ékszereivé.

Mert a környezet a tulajdonosát tükrözi vissza. Értéket képvisel kívül-belül. A fémeket uralva olyan otthont varázsolhatunk magunknak, mellyel nemcsak vendégeinket nyűgözzük le, de mi magunk is örömmel ébredünk benne minden nap.